iPhone XS виявився четвертим в списку кращих камерафонів 2018 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти видання Trusted Reviews опублікували список смартфонів з кращими характеристиками камери, які вийшли на ринок в 2018 році. Перше місце дісталося Huawei, а ось Apple посіла лише четверте.

Перше місце експерти віддали Huawei Mate 20 Pro. Їх плюсів – можливість швидкої зарядки, чіткість дисплея і час роботи батареї, а ось мінусом стала операційна система Android і повільність вбудованого процесора Kirin. Друге місце в рейтингу зайняв Google Pixel 3: критиків підкорив яскравий і контрастний дисплей і параметри камери. Однак екран, як зазначає Trusted Reviews, легко дряпається, а батарея сідає швидше, ніж у конкурентів.

Третє місце в списку знову за Huawei, на цей раз – P20 Pro. Приводом для критики стала повільність роботи пристрою і відсутність швидкої підзарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Четверте і п’яте місце в рейтингу зайняли iPhone XS / XS Max і XR. Переваги камер девайсів виявилися приблизно однаковими: приголомшливе якість зйомки, швидкість роботи, привабливий дизайн самих пристроїв і чіткість дисплеїв. З мінусів – дуже великі габарити XR і висока вартість пари XS / XS Max.

Всього до рейтингу потрапили 9 мобільних девайсів. Смартфони відбиралися не тільки за якістю зйомки і параметрам фотокамери, але і по загальному враженню, яке вони виробляють.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.