Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S10 з потрійною камерою надійшов у продаж за 150 доларів

Share

До офіційного анонса флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 залишилося ще майже три місяці, однак його вже можна купити на території Китаю. Причому продають даний телефон по вкрай привабливою ціною – за 150 доларів. Мобільний пристрій володіє корпусом зі скла, потрійною основною камерою, сканером відбитків пальців в екрані, операційною системою Android 9.0 Pie прямо «з коробки», роз’ємами 3,5 мм для навушників і USB Type-C для зарядки, а також деякими іншими особливостями.

Дізнатися про те, що в Китаї вже почалися продажі преміального телефону Samsung Galaxy S10, вдалося від одного з інсайдерів, який виклав в мережу відеоролик з розпакуванням даного мобільного пристрою. Проте, даний смартфон є не більше ніж просто фейком, оснащеним стареньким процесором MediaTek, а прямо «з коробки» на нього встановлена ​​операційна система Android 7.1 Nougat, тобто вже сильно застаріла.

Китайські підприємці, як і завжди, вирішили зробити ставку на відомий бренд компанії Samsung, запустивши в продаж Galaxy S10 на тлі чуток про те, які особливості він отримає і скільки буде коштувати. Фейкова копія майбутнього флагмана дійсно має два роз’єми, а ось одна з трьох камер на тильній кришці є не більше ніж просто декоративним макетом, тобто ніякого толку від неї зовсім немає. Само собою, що ніякого вбудованого в дисплей дактилоскопічного модуля в даному телефоні звичайно ж бути не може, тому як використовується дешева IPS-матриця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не виключено, що вже незабаром клон справжнього Samsung Galaxy S10 стане доступний для покупки на різних торгових майданчиках, на зразок AliExpress, звідки його абсолютно точно не варто замовляти. Повідомляється, що в Китаї даний телефон у версії з 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам’яті продають за $ 150. Віддавати такі гроші за цей смартфон абсолютно точно не варто, тому що він не стоїть і половини від цієї суми.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024

    В Engadget назвали 5 найкращих середньобюджетних смартфонів, які можна купити навесні 2024 року

    Йдеться про смартфони вартістю від $150 до $300 (5900 до 12000 гривень). Лідером у цій…

    16.05.2024

    Android 15 дозволить приховати програми

    Користувачі операційної системи Android 15 зможуть приховувати свої програми від сторонніх. Таку функцію, яка називається…

    16.05.2024

    Microsoft пропонує співробітникам китайських підрозділів переїхати з Китаю

    Корпорація Microsoft звернулася до своїх співробітників у китайських підрозділах, що спеціалізуються на штучному інтелекті та…

    16.05.2024

    Через зниження продажів смартфонів у США компанія Apple продовжує утримувати лідируючі позиції

    Нещодавній звіт Counterpoint Research малює картину мінливого ринку смартфонів у США. У першому кварталі 2024…

    16.05.2024