Categories: Смартфони

Справжній Samsung Galaxy S10 вперше на реальних фотографіях

Share

Один з інсайдерів виклав в мережу фотографії смартфона Samsung Galaxy S10 в Plus-модифікації, а вона виявиться середньою за ціною і сукупності підтримуваних можливостей. Як можна легко помітити на фотографіях, апарат має сильно закруглені краї, а його дисплей відчутно зігнутий з бічних сторін. Тильна кришка виконана із загартованого скла Corning Gorilla Glass 6, покритого спеціальними фарбами для запобігання появи відбитків пальців.

На задній частині телефону знаходиться потрійна основна камера, а поруч з нею можна побачити ряд сенсорів і датчиків, призначених для вимірювання пульсу, води в організмі і деяких інших показників. Базова модифікація Samsung Galaxy S10 буде продаватися в версії з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, але, звичайно, все її власники зможуть встановити карту пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, тим самим значно збільшивши обсяг простору.

 

Сканер відбитків пальців вбудований прямо в дисплей, тому як місце під нього на тильній кришці немає, а в бічні кнопки він не вбудований. Даний телефон у версії для Європи вийде в модифікації з процесором Exynos 9820. Така модель не зможе працювати в мережах п’ятого покоління 5G, а ось конфігурація на базі Qualcomm Snapdragon 8150 такий можливість похвалитися зможе, ніж гарантовано залишаться задоволені жителі США і Китаю, де вона буде продаватися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, виходячи з витоку фотографій працюючого смартфона Samsung Galaxy S10, нехай і в Plus-модифікації, мобільний пристрій буде виглядати ззаду не дуже презентабельного через розташована тильній камери, але воно отримає вбудований в дисплей дактилоскопічний модуль і, швидше за все, ще якісь сообенно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024

    Новий iPad Pro раптово здивує секретним чіпсетом Apple

    Зважаючи на все, компанія прагне стати лідером із впровадження нейромережевих функцій у свої пристрої. Журналіст…

    29.04.2024

    Гурман: Випуск Apple Vision Pro 2 не планується до кінця 2026 року

    Компанія Apple не планує випускати друге покоління гарнітури Vision Pro до кінця 2026 року, повідомляє…

    29.04.2024

    Європейський Союз встановив нові правила для iPadOS

    У понеділок антимонопольні органи ЄС назвали iPadOS, операційну систему Apple для планшетів, важливим цифровим фільтром…

    29.04.2024