Загадковий смартфон Xiaomi Redmi з потрійною камерою позує на зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки активно приписують флагманському смартфону Xiaomi нового покоління – Mi 9 – потрійну камеру. Однак слідом за топовими моделями такі камери з’являться і в смартфонах дешевше – лінійки Redmi. На картинках нижче якраз представлена ​​така.

Характеристики поки носять попередній характер, ніяких офіційних даних (і навіть натяків) на таку модель лінійки Redmi поки немає. Проте потрібно зазначити, що дизайн виконаний цілком у дусі поточних моделей серії, і товарна модель (наприклад, з лінійки Redmi 7) цілком може виглядати якщо не так, то дуже схоже.

Чутки приписують цій загадковій (сподіваємося, ненадовго) моделі екран Magic Screen діагоналлю 6,1 дюйма з вбудованим сканером відбитків пальців, SoC Qualcomm Snapdragon 710, 4-6 ГБ оперативної і 64-128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, АКБ ємністю 4000 мА · год з підтримкою технології швидкої зарядки. До основної камері зараховані датчики 5, 8 і 22 Мп, роздільна здатність датчика фронтальної – 22 Мп. Йдеться також і про оптичну стабілізацію, але вона навряд чи з’явиться в наступному поколінні моделей Redmi, а ось технології штучного інтелекту будуть займати все більше місця як в камері, так і в роботі інших підсистем смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про терміни випуску такої моделі поки говорити передчасно, потрібно дочекатися початку наступного року, щоб зрозуміти, в якому ключі буде далі розвиватися серія Redmi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.