Бюджетний смартфон Xiaomi оновлений до Android 9.0 Pie

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лічені години назад недорогий смартфон Xiaomi MI A2 Lite, що вдає із себе апарат з модельного ряду Android One, був оновлений до операційної системи Android 9.0 Pie. Йдеться саме про її фінальну стабільну збірку, в яку вже вбудований листопадовий патч для системи безпеки від Google. Останню версію програмного забезпечення є для установки і завантаження «по повітрю», а важить вона 1 ГБ, тому перед завантаженням найкраще підключитися до швидкісної мережі Wi-Fi.

Операційна система Android 9.0 Pie принесла разом з собою на смартфон Xiaomi Mi A2 Lite підтримку FM-радіо у вигляді спеціального окремого додатка, нові жести управління для підвищення зручності використання, інтелектуальну систему управління живленням від Google, а також ряд інших нововведень, на кшталт підвищення швидкості роботи. Крім того, була поліпшена фотокамера, яка тепер робить відчутно більше кращі знімки.

Оскільки даний телефон входить в модельний ряд Android One, то встановлена ​​на нього операційна система є оригінальною, тобто такою, якою її створила Google. Ніяких прошивок MIUI 10 і MIUI 11 в майбутньому цей апарат гарантовано не отримає, у чому, на думку багатьох людей, полягає його велика конкурентна перевага. Новітня операційна система гарантовано стане доступна всім власникам Xiaomi Mi A2 Lite в найближчі кілька годин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.