Нові моделі Samsung Galaxy S10 отримають від 3 до 6 камер

Корейське видання The Bell розкрило подробиці про камери смартфонів флагманської лінійки Samsung Galaxy S10, чий анонс очікується в наступному році. Смартфон з підтримкою 5G обзаведеться четверний основною камерою.

Майже всі представники серії Samsung Galaxy S10 будуть оснащені подвійними фронтальними камерами. Винятком стане наймолодша модель – Galaxy S10 Lite зі звичайною одинарною селфі-камерою.

Також Galaxy S10 Lite і базова версія Galaxy S10 стануть володарями подвійних основних камер. Конфігурація виявиться, як у більш просунутої моделі – Galaxy S10 Plus, тільки без ширококутного модуля.

У Galaxy S10 Plus камера виявиться потрійною. Вона поєднує широкоформатний основний модуль з датчиком роздільною здатністю 12 Мп, надширококутний модуль на 16 Мп і 13-мегапіксельний модуль з телефото-оптикою з можливістю 3-кратного оптичного зума.

Модель Samsung Galaxy S10 з 5G отримає в цілому 6 камер – подвійну фронтальну і четверну основну. Також наголошується датчик 3D ToF (Time of Flight) для тривимірного сканування, функцій доповненої і віртуальної реальності.

Анонс Samsung Galaxy S10 очікується на MWC 2019.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.