Categories: Смартфони

Xiaomi Mi Band 4 отримав дуже потрібну можливість

Share
Час читання: < 1 хв.

Новинка виявиться поліпшеною в усіх відношеннях версією моделі нинішнього року, отримавши кольоровий екран, магнітну зарядку і навіть модуль GPS для відстеження місця розташування. Проте, всі ці можливості для багатьох людей є лише другорядними, але, як виявилося, Xiaomi Mi Band 4 зможе порадувати своїх власників ще однією особливістю, яка гарантовано стане найважливішою для тих, хто проживає за межами Китаю, а саме – в Україні, Європі, Індії, США та інших регіонах.

Як вдалося з’ясувати, щоб підвищити рівень присутності бренду на міжнародному ринку, глобальна модифікація браслета Xiaomi Mi Band 4 отримає підтримку платіжної системи Google Pay, а вона сьогодні працює в більш ніж сотні країн. Само собою, що в трекер виявиться вбудований чіп NFC, завдяки якому і буде відбуватися оплата покупок в магазинах. Буде досить просто піднести трекер до платіжного терміналу з підтримкою безконтактного способу оплати і натиснути на екрані на віртуальну кнопку, щоб таким чином підтвердити намір списати гроші і сплатити товар / послугу.

Втім, звичайно, у всього завжди є якась погана сторона. Справа в тому, що Xiaomi Mi Band 4 зможе працювати з платіжною системою Google Pay тільки на мобільні пристрої, що функціонують на базі операційної системи Android. Якщо мова про iPhone, то там реалізувати таку можливість не вийде, хіба що інженери китайської корпорації зможуть щось придумати, але це дуже малоймовірно. Залишилося тільки дочекатися виходу новинки, але саме в глобальній версії, тому як китайська, найімовірніше, не буде підтримувати міжнародну ПС.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    5 продуктів Apple, які ймовірно знімуть з виробництва вже наступного місяця

    Згідно з джерелом, йдеться про майбутню невелику презентацію, на якій Apple покаже всьому світу нові…

    29.09.2024

    Samsung представила нові флагманські планшети Galaxy Tab S10+

    Samsung анонсувала дві моделі флагманських планшетів: Galaxy Tab S10+ з дисплеєм 12,4 дюйми та Galaxy…

    29.09.2024

    Google Messages отримає функцію захисту від шахрайства

    З'явилася інформація про те, що Google впроваджує нове доповнення до свого додатку для обміну повідомленнями…

    29.09.2024

    На Львівській митниці виявили незадекларовані iPhone 16 Pro і планшети вартістю близько 3 млн грн

    На пункті пропуску "Краківець-Корчова" митники виявили незадекларовані товари на суму близько 3 мільйонів гривень, серед…

    29.09.2024

    OnePlus 13 отримає підтримку зарядки на 100 Вт

    Згідно з нещодавніми витоками, OnePlus 13 матиме дротову зарядку SuperVOOC потужністю 100 Вт, що виділить…

    29.09.2024

    В жовтні гравців Warframe очікують два масштабних оновлення

    У жовтні для популярної екшен-RPG Warframe заплановано два великі оновлення. Компанія Digital Extremes представила на…

    29.09.2024