Бюджетний смартфон Infinix Note 5 Stylus має чистий Android та ємкісний акумулятор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Категорія смартфонів, оснащених стилусами, є не таким насиченим, як хотілося б деяким користувачам, тому поява новачків в цьому сегменті завжди є цікавою подією. Новий пристрій Infinix Note 5 Stylus примітно своєю ціною, яка становить всього 227 доларів (7 700 гривень).

Гонконгський виробник Infinix Mobility представив смартфон Infinix Note 5 Stylus, який, як випливає з назви, оснащений стилусом, що дозволяє робити нотатки, ескізи і розумні скріншоти.

Пристрій примітний своєю ціною, яка становить всього 227 доларів (7 700 гривень), а також привабливими характеристиками. 4 грудня смартфон надійде в продаж в кольорах Bordeaux Red і Charcoal Blue, на початковій стадії пристрій буде доступен тільки в індійських магазинах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В оснащення Infinix Note 5 Stylus увійшов екран діагоналлю 5,93 дюйма роздільною здатністю 2160х1080 пікселів, яскравість 500 кд/м2, який охоплює 85% колірного простору NTSC.

Роль однокристальної системи дісталася SoC Helio P23, об’єм оперативної і флеш-пам’яті становить 4 і 64 ГБ відповідно. Є слот для карт пам’яті microSD ємністю до 256 ГБ.

Стилус XPen розпізнає 4096 ступенів натискання. Основна камера оснащена 16-мегапіксельним датчиком зображення і об’єктивом з діафрагмою F/1,8. Вона вміє робити портретні знімки і розпізнавати різні сцени. Фронтальна камера такого ж дозволу отримала об’єктив з діафрагмою F/2,0 і різні фільтри краси.

Смартфон є частиною програми Android One, з коробки він працює під управлінням Android 8.1 Oreo, ємність акумулятора становить 4000 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.