Categories: Смартфони

Google випустила нову ОС для смартфонів для заміни Android

Share

Як вдалося з’ясувати від власників відразу декількох популярних сайтів, на їх ресурси з середини листопада почали заходити телефони під управлінням абсолютно нової операційної системи, причому вона була створена саме компанією Google. Йдеться про програмне забезпечення під назвою Fuchsia OS, яке створено в якості сучасної ОС для різних електронних пристроїв, починаючи від комп’ютерів і закінчуючи смартфонами. Останню версію програмного забезпечення в даний час тестується на базі смартфонів китайської корпорації Huawei.

В останню тестову збірку прошивки Fuchsia OS, якої немає у вільному доступі, вбудували підтримку процесора Kirin 970. Його зараз можна зустріти в телефонах Huawei Mate 20 і P20 Pro. Саме їх власники в даний час відвідують різні веб-сайти, щоб, ймовірно, тестувати таким чином нову операційну систему. Вона ввібрала в себе все найкраще з Android, Windows, macOS, Linux, Chrome OS і інших платформ.

Користувачів чекає безліч різних можливостей, повноцінна 100% підтримка голосового управління прямо «з коробки», стильний зовнішній вигляд, можливість масштабування, мільйони додатків за рахунок підтримки таких від Android, а також безліч інших особливостей. Нова операційна система, за наявними в даний час даними, буде публічно представлена ​​публіці вже в 2019 – 2020 роках, тоді як зараз, за ​​словами Google, платформа Fuchsia OS – це всього лише експеримент.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Операційна система Fuchsia OS отримає вкрай надійну систему захисту, а також можливість отримання оновлень для всіх смартфонів відразу після їх випуску з боку Google, як це в даний час реалізовано в мобільних пристроях, що функціонують на базі операційних систем iOS і Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024

    Apple дозволила всім програмам стежити за користувачами: що робити

    В останні кілька днів власники iPhone по всьому світу скаржаться на дивний баг в iOS,…

    17.05.2024

    iPhone 17 Ultra отримає новий дизайн та непристойно високу ціну

    Портал The Information поділився інсайдом щодо виходу абсолютно нової моделі iPhone зі значно більш тонким…

    17.05.2024

    Названо приховані функції смартфонів, про які знають не всі

    Смартфони пропонують нам сьогодні велику кількість різноманітних функцій. А про деякі можливості більшість користувачів навіть…

    17.05.2024

    Розумна вібрація – нова функція у Android 15

    В операційній системі Android 15 з'явилося розумне налаштування "Адаптивна вібрація". Як пише Android Authority, її…

    17.05.2024