Інженери Samsung змінили положення камер в Galaxy S10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новини про те, яким буде цьогорічний найбільш очікуваний флагман Samsung Galaxy S10, вже досить давно періодично спливають на просторах всесвітньої павутини. Сьогодні відомий переважно своїми точними прогнозами і сливами блогер з нікнеймом Ice Universe повідав про те, що, згідно з останньою версією програми Samsung Health, модуль основних камер Galaxy S10 буде розташований не так, як ми звикли бачити його у попереднього представника цієї флагманської лінійки.

Але нічого принципово нового, все ж, Samsung не пропонує: камери будуть розташовані по горизонталі разом із спалахом і датчиком розпізнавання серцевого ритму, за аналогією з тим, як це було реалізовано в Galaxy S8 і Galaxy Note 9. Таке розміщення компонентів дозволить встановити акумулятор більшої ємності, що повинно позитивно позначитися на показнику часу автономної роботи смартфона.

Варто зауважити, що чутки про те, ніби в SGS 10 камери будуть розташовані горизонтально, спливали і раніше, але тепер цьому є мінімальний наочний доказ, а також твердження від досить авторитетного сливщика. Тим не менш, офіційного підтвердження цієї інформації поки не було, а до презентації флагмана ще цілком достатньо часу, щоб виробник встиг кілька разів переглянути свої погляди на розташування камер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.