Categories: Смартфони

Прошивка MIUI 10 вийшла для 40 моделей смартфонів Xiaomi

Share

Важливо зауважити, що хоч мова і йде про прошивці під назвою MIUI 10, проте в залежності від конкретної моделі телефону вона може бути заснована на різних версіях операційної системи Android від Google. У зв’язку з цим, власникам деяких мобільних пристроїв можуть бути недоступні якісь можливості або ж функції. Повідомляється, що до новітнього ПО вже оновлені наступні телефони з умовно флагманського модельного ряду Mi: Mi 8, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi MIX 2S, Mi MIX 2, Mi MIX, Mi Max 3, Mi 6 , Mi 6X, Mi Note 2, Mi 5, Mi 4S, Mi 4C, Mi 4, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi Max і Mi Max 2.

Також прошивку MIUI 10 у вигляді фінальної стабільної збірки отримали телефони Xiaomi Redmi 5 Plus, Redmi 5A, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 4, Redmi 4 Pro, Redmi Pro, Redmi 6 Pro, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi S2, Redmi 5 , Redmi Note 5, Redmi Note 5A, Redmi Note 4X на Qualcomm, Redmi Note 4X на MediaTek, Redmi Note 4 і Redmi Note 3. якщо смартфон є в списку – новітня операційна система вже повинна бути для нього доступна, а якщо ще ні, то апдейт прилетить «по повітрю» в найближчі кілька днів.

Прошивка MIUI 10 підвищує час автономної роботи, а також збільшує швидкість запуску стороннього програмного забезпечення. Крім того, розробники додали в неї підтримку ШІ при роботі з камерою для поліпшення якості знімків, впровадили новий інтерфейс і реалізували зовсім нове меню багатозадачності, інтегрували підтримку автомобільного інтерфейсу для використання в транспортному засобі і реалізували ще кілька нововведень, в тому числі додали нові анімації і системні звуки, позбувшись від всіх старих.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Що робити якщо банкомат списав кошти, а не віддав

    Банкомати вже давно стали невід'ємною частиною повсякденного життя. Вони дозволяють не носити солідні суми у…

    01.06.2024

    Шахрайство з підробленими iPhone призвело до втрати мільйонів доларів для Apple

    Apple завжди оперативно бореться з новими типами шахрайських схем. Однак афери рідко досягають таких великих…

    01.06.2024

    Число власників криптовалют у світі досягло 562 млн – крипта є у кожного тринадцятого

    Новий звіт показав безпрецедентне зростання популярності криптовалюту. Тепер ними володіє кожен тринадцятий житель планети, а…

    01.06.2024

    Apple визнала iPhone 5s застарілою моделлю, яка більше не обслуговується у сервісних центрах

    Представники Apple повідомляють, що відтепер iPhone 5s не приймають у Apple Store у програмах trade-in,…

    01.06.2024

    Навіщо люди завертають телефон у фольгу

    В інтернеті іноді можна прочитати, що мобільні телефони завертають у фольгу. Також цим питанням часто…

    01.06.2024

    Деякі оновлення, які з’являться в macOS 15, стосуються не лише штучного інтелекту

    Незабаром відбудеться Всесвітня конференція розробників Apple (WWDC), і всі очікують грандіозних анонсів, пов'язаних із штучним…

    01.06.2024