Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S9 скопирует отличительную черту iPhone X

Share

Каждая новая версия iPhone имеет отличительную черту, которой нет у предшественников. У iPhone X таких функции две, и, похоже, Samsung решила скопировать одну из них.

Одно из нововведений iPhone X уже в том или ином виде представлено в Android-смартфонах, второе является прорывом для всей индустрии.

Речь идет о дисплее, занимающем почти всю фронтальную панель, и системе Face ID, работающей на основе TrueDepth камеры, которой у конкурентов еще не было.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компания Samsung — один из лидеров индустрии мобильный устройств. Модель Samsung Galaxy S8 вышла раньше полноэкранного iPhone X. Но разработка смартфона Apple шла в течение нескольких лет, а подразделение Samsung Display было единственным поставщиком дисплеев для нового флагмана. Возможно, именно поэтому в Купертино опасаются, что южнокорейский конкурент может позаимствовать дизайн еще не вышедших моделей.

В верхней части фронтальной панели iPhone X Apple оставила небольшой «островок», на котором расположились все необходимые сенсоры, в том числе инновационная камера TrueDepth. Samsung Galaxy S8 и Galaxy Note 8 не обладают такими функциями.

Согласно твиту @UniverseIce, готовящийся к выходу Samsung S9 будет оснащен аналогом TrueDepth-камеры на передней панели.

Выход нового флагмана Samsung ожидается в марте или феврале 2018 года. Вероятно, скоро появится больше информации о 3D-камере. Производство TrueDepth-камер — одна из основных проблем, с которой столкнулась Apple. Возможно, у южнокорейской корпорации возникнут те же сложности.

источник

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024