Xiaomi Mi 9: три особливості, від яких в захваті покупці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Xiaomi Mi 9 повністю завершений, тобто робота над ним по частині технічного оснащення і зовнішнього вигляду повністю припинена, успішно завершившись. Дізнатися про це вдалося завдяки тому, що мобільний пристрій було сертифіковано для продажу на території Китаю у спеціальному відомстві, а якщо це так, то апарат повинен мати закінчену апаратну базу. Телефон у всіх документах має модельний номер M1901F9T/E.

При цьому в реєстраційних записах смартфона Xiaomi Mi 9 з таким модельним номером сказано, що телефон має потрійну основну камеру з 48 Мп на тильній кришці, що є першою особливістю цього телефону. Крім того, в базі даних містяться відомості про наявність в M1901F9T/E восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 8150, модему X50 з підтримкою мережі 5G (друга особливість), а також низку інших можливостей , таких як Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.0 LE, 4G VoLTE, NFC і Dual GPS.

За наявними в даний час даними, новий флагман компанії Xiaomi буде представлений публіці вже в першому кварталі 2019 року, а крім підтримки 5G він зможе похвалитися 10 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної флеш-пам’яті. Третьою важливою особливістю є роз’єм USB Type-C другого покоління, який на даний момент самий сучасний, і захист від попадання води і пилу за стандартом IP68, завдяки чому власники Mi 9 зможуть занурюватися з ним під воду на глибину до двох метрів без використання захисних чохлів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.