Categories: Смартфони

Гнучкий смартфон Xiaomi здивував покупців можливостями і ціною

Share

Сьогодні, 22 листопада 2018 року, в мережу потрапило вкрай багато інформації про те, що буде представляти із себе цей апарат. Як запевняє джерело в соцмережі Weibo, від якого раніше вже виходили достовірні чутки про майбутні телефони китайських брендів, смартфон Xiaomi Mi Flex стане першим мобільним пристроєм виробника, що володіє складаним екраном. Класичний дисплеї не гнутися, а його діагональ складе 4 дюйма. Всередині, при розкладанні телефону, користувача чекає 7,8-дюймовий гнучкий Super AMOLED-дисплей виробництва компанії Samsung, який безумовно здивує покупців, адже раніше такого не було.

Гнучкий Xiaomi Mi Flex отримає восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 8150 з тактовою частотою 3,2 ГГц, графіку Adreno 640, 6/8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної флеш-пам’яті, роз’єм USB Type-C для зарядки, а також модулі зв’язку Wi -Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, NFC, ГЛОНАСС і Dual GPS. Звичного 3,5 мм роз’єму для навушників в мобільному пристрої не буде, але зате йому приписують подвійну основну камеру з роздільною здатністю 12 Мп і 12 Мп.

За деякими даними, презентація телефону Xiaomi Mi Flex відбудеться вже восени 2019 року, а до того часу на ринку буде відразу кілька смартфонів з такою особливістю. Складно сказати, наскільки популярним виявиться цей апарат при ціні в $ 1300., а за таку суму грошей продаватимуть базову версію з 6/128 ГБ пам’яті, однак цілком собі очевидно, що вже в наступному році на ринку мобільних пристроїв настане переломний момент, в результаті якого ці електронні гаджети зміняться назавжди.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Названо 10 найлегших для злому чотиризначних паролів

    Існує 10 000 можливих комбінацій для 4-значного пароля, але люди зазвичай використовують найпопулярніші PIN-коди, а…

    19.05.2024

    Як поліпшити Wi-Fi сигнал домашнього роутера за п’ять хвилин

    Щоб забезпечити надійне та стабільне підключення Wi-Fi у вашому домі, необхідно враховувати кілька важливих факторів.…

    19.05.2024

    Компанія Ayaneo представила міні-ПК у стилі Macintosh

    Компанія Ayano представила на ринку новий міні-ПК. Ayaneo AM01S оснащений процесором AMD Ryzen7 8845hs або…

    19.05.2024

    Спецслужби назвали соціальні мережі, які становлять загрозу національній безпеці України

    Противник активно проводить психологічні операції проти України за допомогою tiktok. Розвідка також бачить загрози національній…

    19.05.2024

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024

    У “Vodafone” відповіли абонентам, чому може зникнути Інтернет

    Скарги на Vodafone почали надходити після введення графіків відключення електроенергії по всій Україні. "Тут знову…

    19.05.2024