Переплюнути Huawei P20 Pro: камерофон Elephone A5 отримав цілих п’ять камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Elephone представила смартфон Elephone A5, який не соромиться копіювати в плані дизайну задньої панелі кращий камерофон цього року Huawei P20 Pro. Нескладно здогадатися, Huawei P20 Pro він перевершує виключно за кількістю модулів фронтальної камери.

Пристрій отримав екран діагоналлю 6,18 дюйма роздільною здатністю 2246 х 1080 пікселів, однокристальну систему MediaTek Helio P60, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам’яті.

Дактилоскопічний датчик розташовується на правій частині смартфона, який отримав акумулятор ємністю 4000 мАг, а також градієнтний забарвлення задній панелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон отримав потрійну основну камеру і здвоєну фронтальну. Але нескладно здогадатися, Huawei P20 Pro він перевершує виключно за кількістю модулів фронтальної камери, так як роздільна здатність і світлочутливість всіх модулів, що основною, що фронтальної камер, залишає бажати кращого. В основній камері застосовані датчики зображення роздільною здатністю 12, 5 і 0,3 Мп, тоді як у фронтальній встановлені датчики роздільною здатністю 20 і 2 Мп.

Смартфон працює під управлінням Android 9.0 Pie і буде доступний за ціною 200 доларів США (5 600 гривень) з 3 грудня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.