Categories: Смартфони

Samsung Galaxy A8s з діркою в екрані вперше на зображеннях

Share

За наявними в даний час даними, вже зовсім скоро в продаж надійде смартфон середнього рівня під назвою Samsung Galaxy A8s, в якому компанія-виробник протестує свої новітні технології перед тим, як випустити з ними флагманську модель Galaxy S10. Новинка отримає плоский дисплей, що займає більш ніж 93% площі на лицьовій частині, в який виявиться вбудована фронтальна камера. Спеціально для неї в дисплеї зроблять дірку невеликого розміру.

Рамок з бічних сторін і верхньої в Samsung Galaxy A8s не буде, а ось знизу така присутні всі ж буде. На тильній частині мобільного пристрою, як можна помітити на зображеннях, вдасться зустріти потрійну основну камеру з вертикальним розташуванням, а також фірмовий логотип виробника. Тильна кришка виявиться виконана із загартованого скла Corning Gorilla Glass 5, володіючи при цьому олеофобним покриттям для запобігання появи жирних слідів.

Сканер відбитків пальців в телефоні, на жаль, виявиться вбудований не в екран, що гарантовано засмутить дуже багатьох. Втім, така особливість буде в моделі Galaxy S10, тому цілком собі очевидно, чому компанія-виробник не захотіла додавати її в телефон Samsung Galaxy A8s, який, по суті, повинен стати мобільним пристроєм предфлагманского рівня. Для підзарядки телефону буде використовуватися USB Type-C, а для підключення навушників звичайний 3,5 мм роз’єм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що новинка зможе похвалитися восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц, графікою Adreno 616, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також модулями Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS , 4G VoLTE, NFC і GLONASS. Презентація Samsung Galaxy A8s відбудеться в кінці грудня, тоді як продажі телефону стартують в першій половині січня, тобто на самому початку 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024

    У “Vodafone” відповіли абонентам, чому може зникнути Інтернет

    Скарги на Vodafone почали надходити після введення графіків відключення електроенергії по всій Україні. "Тут знову…

    19.05.2024

    Названо 10 найпоширеніших помилок при зарядці смартфона

    У сучасному світі смартфон став нашим незамінним помічником. Ми використовуємо його для дзвінків, спілкування, роботи,…

    19.05.2024

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024