GearBest пропонує знижки на бюджетник Xiaomi та геймерскьий Nubia

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купівля бажаного гаджета — подія радісна, а якщо вдається ще й заощадити — це приємніше удвічі. На GearBest напередодні Чорної п’ятниці доступно відразу кілька цікавих пропозицій. Полнолноекранный Xiaomi Redmi 6 в максимальній комплектації з 4 ГБ оперативної пам’яті, доступний за $119,99 (3 300 гивень). Також за зниженою ціною можна придбати ігровий смартфон Nubia Red Magic на базі Snapdragon 835 з 6 ГБ оперативної пам’яті. Спеціальна пропозиція на ці та інші гаджети діє до 21 листопада.

Xiaomi Redmi 6

Xiaomi Redmi 6 оснащений 5,45-дюймовим дисплеєм класичного формату, але з актуальним співвідношенням сторін 18:9. “Серцем” смартфона виступає восьмиядерний процесор Helio P22, що поєднує потужні і енергоефективні ядра. У поданій на GearBest версії є 4 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач на 64 ГБ з можливістю розширення картою microSD. За автономність відповідає акумулятор на 3000 мАг. Він став першим смартфоном серії з подвійною камерою, що підтримує зйомку в портретному режимі з розмиттям фону. Для розблокування пристрою використовується функція розпізнавання обличчя і сканер відбитка пальців.

При внесенні передоплати до 21 листопада Xiaomi Redmi 6 можна буде придбати на GearBest за $119,99. Середня ціна смартфона в такій же комплектації в інших магазинах починається від $146.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nubia Red Magic

Nubia Red Magic — справжній ігровий смартфон з усіма необхідними атрибутами. Апарат отримав унікальний агресивний дизайн зі світлодіодним підсвічуванням задньої кришки. За продуктивність відповідає потужний восьмиядерний процесор Snapdragon 835 з 6 ГБ оперативної пам’яті. Щоб уникнути перегріву і троттлінга, в апараті використовується гібридна система охолодження із застосуванням рідини і повітря. У смартфоні встановлений великий 6-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 18:9 і виділений цифро-аналоговоговый перетворювач з підтримкою технології DTS і системою смарт-посилення, що забезпечує якісну картинку і звучання. Ємність акумулятора становить 3800 мАг — цього повинно вистачити на день помірного використання. Виробник не став експериментувати з кількістю камер: смартфон оснащений основною камерою на 24 Мп і фронтальної на 8 Мп. Також варто відзначити наявність роз’єму USB Type-C і Bluetooth версії 5.0 зі збільшеним радіусом дії і поліпшеною енергоефективністю.

У рамках спеціальної пропозиції вартість Nubia Red Magic до 21 листопада становить $339,99 (близько 9 500 гривень) при середній ціні від $360 в інших магазинах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.