Categories: Смартфони

Власники смартфонів Xiaomi в шоці від прошивки MIUI 10

Share
Час читання: 2 хв.

Нова прошивка MIUI 10

Ось уже як кілька місяців в мережі час від часу з’являється офіційна інформація про те, що компанія Xiaomi випустила фінальну версію прошивки MIUI 10 для тих чи інших моделей смартфонів. Все це, звичайно, сильно радує користувачів, проте досить часто на форумах і в соціальних мережах власники телефонів даного виробника запевняють, що насправді новітнє програмне забезпечення їм досі недоступно.

В такому випадку рекомендують почекати кілька днів, однак ситуація не змінюється. Ми провели розслідування даного питання та з’ясували, що подібна проблема дійсно має місце бути. Для початку потрібно розуміти, що компанія Xiaomi випускає дві версії прошивки MIUI 10, одна з яких призначена для глобального ринку, а інша – тільки для Китаю. Майже всі офіційні публікації про реліз нового ПО саме про китайську версію прошивки.

Це означає, що глобальна прошивка не зможе оновитися до MIUI 10, тому як таку Xiaomi ще не випустила. Якщо ж в мережі з’явилася інформація про те, що дана прошивка була випущена в версії для Європи, Індії та інших регіонів, то вона все одно може бути недоступна для установки. Причина у цього одна – якісь проблеми на серверах китайської корпорації, в результаті чого смартфон не може виявити новітнє програмне забезпечення, а як наслідок – запропонувати його установку.

І так малоймовірно, що Xiaomi спеціально навмисно обманює власників своїх смартфонів, повідомляючи про релізі MIUI 10, якого насправді не було. В крайньому випадку, якщо дуже хочеться встановити дану прошивку, потрібно просто завантажити її файл з мережі, а він є на офіційному сайті і на різних форумах, після чого встановити її вручну. Найпростіший спосіб – просто почекати кілька тижнів, тому що рано чи пізно нового ПО все одно стане доступним для установки на смартфон.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

View Comments

  • У знайомої Redmi 5A. Вчора MIUI оновилася до 10 версії. Крім візуальних змін в інтерфейсі нічого суттєвого не помітив.

  • Вже 2 тижні як обновилась 10.0 глобальна

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    iPhone 16 Pro Max лідирує у тесті на час роботи батареї

    iPhone 16 Pro Max продемонстрував найкращий час автономної роботи серед популярних смартфонів, згідно з оновленим…

    29.09.2024

    Google представила технологію проектування мікросхем AlphaChip за допомогою ШІ

    Google презентувала нову технологію розробки мікросхем під назвою AlphaChip, що використовує штучний інтелект. AlphaChip реалізує…

    29.09.2024

    Vivo готує смартфон який набрав 3 мільйони балів в AnTuTu

    Очікується, що Vivo X200 Pro буде представлено 14 жовтня. Смартфон отримає новий процесор Dimensity 9400,…

    29.09.2024

    ШІ-чатбот в Instagram і WhatsApp навчився говорити голосами знаменитостей

    На нещодавньому заході Connect Meta презентувала нову функцію для свого ШІ-чатбота на платформах Instagram, WhatsApp…

    29.09.2024

    Флагманський смартфон Huawei Mate 70 показали наживо

    Перед анонсом Huawei Mate XT було зафіксовано кілька випадків, коли цей смартфон потрапляв у поле…

    29.09.2024

    Xiaomi і Redmi відмовилися від камер на 200 Мп

    Цього тижня Xiaomi та її бренд Redmi представили лінійку смартфонів Redmi Note 14, яка глобально…

    29.09.2024