Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S10 отримав шикарну особливість

Share
Час читання: < 1 хв.

Як стало відомо, смартфон Samsung Galaxy S10 отримав дисплей рекордної діагоналі, в результаті чого користуватися мобільним пристроєм однією рукою виявиться просто неможливо. Це створить ряд незручностей, тому як через великі розмірів апарат буде простіше упустити з рук, а користуватися ним в громадському транспорті так і зовсім виявиться неможливо, тому як для використання телефону в таких місцях потрібні відразу дві руки, а однією потрібно триматися за поручень .

Повідомляється, що однією з головних особливостей флагманського телефону Samsung Galaxy S10 стане дисплей, що займає 6,66 дюймів на лицьовій частині. Рамки з усіх боків будуть мінімальними, в результаті чого, швидше за все, матриця буде займає більше 96% площі на лицьовій частині, а можливо навіть більше. Для порівняння, в нинішньому Galaxy Note 9 екран має діагональ в 6,4 дюйма, тобто відчутно менше.

Також майбутню новинку південнокорейської корпорації приписують вбудований в дисплей сканер відбитків пальців на основі ультразвуку. Телефон під назвою Samsung Galaxy S10 в топової конфігурації, крім усього іншого, зможе похвалитися потрійною основною камерою на тильній кришці, слотом для карт пам’яті microSD до 1 ТБ включно, підтримкою мережі 5G, захистом від води і пилу за стандартом IP68, а також рядом інших особливостей.

Цікаво й те, що з новинки не пропаде звичний 3,5 мм роз’єм, призначений для підключення навушників. Це гарантовано порадує дуже багатьох людей, які стануть власниками Samsung Galaxy S10. Залишилося тільки дочекатися офіційного анонсу цього флагмана, намічений який на перший день виставки MWC 2019, а вона пройде в кінці лютого.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    OnePlus 13 отримає підтримку зарядки на 100 Вт

    Згідно з нещодавніми витоками, OnePlus 13 матиме дротову зарядку SuperVOOC потужністю 100 Вт, що виділить…

    29.09.2024

    В жовтні гравців Warframe очікують два масштабних оновлення

    У жовтні для популярної екшен-RPG Warframe заплановано два великі оновлення. Компанія Digital Extremes представила на…

    29.09.2024

    Новий Cubot KingKong Star 2 оснащено передовими характеристиками

    Компанія Cubot радо представила свій новий захищений смартфон KingKong Star 2, який вже наступного місяця…

    29.09.2024

    Як продовжити термін служби батареї смартфона: поради експертів

    Термін служби батареї смартфона можна значно продовжити, якщо дотримуватися кількох простих рекомендацій, які допомагають знизити…

    29.09.2024

    Opera випустила нові функції та оновлення з ШІ для браузерів Opera One і GX

    На заході Opera Browser Days компанія Opera представила оновлення для своїх браузерів Opera One та…

    29.09.2024

    Xiaomi 14T Pro виходить на європейський ринок без зарядного блоку

    Xiaomi вирішила виключити комплектний зарядний пристрій із європейської версії смартфона 14T Pro. Замість нього у…

    29.09.2024