Categories: Смартфони

Гнучкий Samsung Galaxy F на зображеннях виглядає шикарно

Share

Хоч офіційний перший анонс смартфона Samsung Galaxy F вже і відбувся, проте південнокорейська корпорація показала своє новий мобільний пристрій публіці лише на кілька секунд, в результаті чого його не вдалося розглянути цілком і повністю. На щастя, знайшлися професійні дизайнери, які повністю відтворили зовнішній вигляд смартфона і показали, як він буде виглядати в працюючому стані.

Потрібно зауважити, що керівництво Samsung відкрито заявило, що перший гнучкий телефон, показаний публіці на презентації, є прототипом, тобто остаточна версія смартфона для комерційного ринку може стати більш привабливою з точки зору зовнішній вигляду. Група дизайнерів з порталу LetsGoDitigal виклала в мережу зображення, що проливають світло на зовнішній вигляд Galaxy F. Як можна помітити, він знаходиться в працюючому стані на знімках, а виглядає просто шикарно.

Усередині телефону знаходиться гнучкий 7,3-дюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю 2152 на 1536 пікселів, тоді як на лицьовій частині знайшлося місце для 4,6-дюймової матриці з роздільною здатністю 1960 на 480 пікселів. За рахунок використання відразу двох дисплеїв вийшло зробити так, що користуватися Samsung Galaxy F можна як звичайним телефоном, коли він складний, а також як повноцінним планшетом, нехай і зі злегка квадратним дисплеєм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прямо «з коробки» на смартфон Samsung Galaxy F буде встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie, але зі спеціальним інтерфейсом, адаптованим під гнучкий дисплей. Основою мобільного пристрою стане восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 8150 з тактовою частотою 3,2 ГГц і графікою Adreno 640. Базова версія телефону обійдеться покупцям в величезну суму грошей, а саме – в $ 1770. За офіційними даними, телефон вийде на ринок тиражем в не менше ніж 1 млн штук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Xiaomi Redmi Note 13 Pro: Все ще топ за свої гроші

    Доброго часу, дорогі читачі. Сьогодні ми поговоримо про смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro –…

    30.04.2024

    iPhone 16: витік розкриває розміри екрану та дизайн камери

    iPhone відкидає свою тінь уперед: незважаючи на те, що презентація відбудеться лише у вересні, на…

    30.04.2024

    На тлі популярності штучного інтелекту прибуток Samsung виріс майже в 10 разів

    Прибуток Samsung злетів більш ніж на 900% за підсумками першого кварталу 2024 року. Південнокорейська компанія…

    30.04.2024

    TikTok можуть заблокувати у Євросоюзі – голова Єврокомісії

    Керівник Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн не відкидає можливості заблокувати на території Євросоюзу популярний месенджер…

    30.04.2024

    Apple найняла десятки експертів зі штучного інтелекту з Google для секретної дослідницької лабораторії в Цюріху

    Компанія Apple переманила десятки експертів із штучного інтелекту з Google і створила «секретну європейську лабораторію»…

    30.04.2024

    Новий Apple Pencil отримає тактильний зворотний зв’язок

    Реліз нового стілусу не за горами. 3-тє покоління Apple Pencil оснастять унікальними функціями. Тактильний зворотний…

    30.04.2024