Xiaomi Mi Note 4 надходить у продаж: технічні характеристики і ціна

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На радість мільйонів людей, Xiaomi Mi Note 4 не зможе похвалитися вирізом в екрані, що гарантовано порадує дуже багатьох. Всі рамки будуть мінімальними, але зверху доведеться зробити відступ для фронтальної камери і ряду інших датчиків. Основою новинки стане восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц і графікою Adreno 616. Таке поєднання забезпечить високу продуктивність, але без сильного удару по підсумковій вартості.

В іншому, цей апарат зможе похвалитися 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті, подвійною основною (12 Мп + 8 Мп) і 20 Мп фронтальною камерами, роз’ємом USB Type-C, а також акумуляторною батареєю з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 3.0. В основній фотокамері знайдеться місце для оптичної стабілізації, яка значно поліпшить якість фотографій і відео. Прямо «з коробки» на телефон виявиться встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie у вигляді прошивки MIUI 10.

Купити Xiaomi Mi Note 4 покупці зможуть в двох модифікаціях, оснащених 64 ГБ і 128 ГБ вбудованої пам’яті, тоді як оперативної в обох випадках буде 6 ГБ. Базова конфігурація мобільного пристроїв обійдеться покупцям в $ 285. Звичайно, за такою ціною даний телефон предфлагманского рівня буде продаватися на території Китаю, а у нас цінник виявиться вище. Якщо всі підстави вважати, що новинка отримає модулі Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, Dual GPS і 4G VoLTE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, велика ймовірність наявності NFC, який зробить смартфон сумісним з платіжною системою Google Pay, повноцінно працює на території багатьох країн світу за межами Китаю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.