Categories: Смартфони

Nokia випустила кнопковий телефон з великою батареєю

Share

Йдеться про кнопочний телефон бюджетного рівня, у якого немає нічого зайвого. Виробник встановив в Nokia 106 акумулятор ємністю 800 мАг, одного повного заряду якого вистачає на 21 день в режимі очікування і постійного підключення до мережі. Якщо говорити про розмови, то зарядки вистачить на 15,7 годин спілкування в мережі 2G. При необхідності, батарею можна швидко замінити на іншу, завдяки чому цей мобільний пристрій відмінно підходить для використання там, де немає джерел живлення поблизу, наприклад, в походах.

Для зарядки Nokia 106 використовує роз’єм microUSB, а кабель для підзарядки входить в комплект поставки. В іншому, апарат оснащений 1,8-дюймовим екраном з роздільною здатністю QQVGA (120 на 160 пікселів), 4-ядерним процесором MTK 6261D, повноцінним 3,5 мм роз’ємом для навушників, FM-радіо, а також декількома іграми, серед яких «Змійка », Nitro Racing, Danger Dash, Tetris і ряд інших. Не обійшлося без слота для установки двох SIM-карт. Мобільний пристрій може одночасно зберігати в пам’яті до 500 повідомлень SMS.

Слота для установки карти карти в телефоні немає, також як і будь-якої камери. Розміри мобільного пристрою становлять 111,15 x 49,5 x 14,4 мм, тоді як важить він всього 70,2 грама. Офіційні продажі Nokia 106 стартують вже до кінця нинішнього місяця, а доступний для покупки він буде тільки в одному кольорі – сірому. Офіційна рекомендована ціна – 800 гривень. Для тих, кому потрібен кнопковий телефон без наворотів, новинка підійде відмінно, адже навіть її інтерфейс переведений на російську мову. На жаль, але мобільний пристрій працює тільки в 2G, тобто про мережах 3G і 4G LTE доведеться забути.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Nokiaукр
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024