Додаток для смартфонів Xiaomi зробить фото у рази кращими

З кожним роком телефони від китайських брендів стають все більш прогресивними в усіх відношеннях. Поліпшуються їх технічні характеристики і якість збірки, деталізація знімків постійно підвищується, а зовнішній вигляд стає все краще і краще. Сьогодні, 14 листопада 2018 року, для мобільних пристроїв китайської корпорації Xiaomi випустили новий додаток, який є частиною програмного забезпечення для флагманського телефону Google Pixel 3. Цей додаток покращує в рази якість всіх фотографій.

Лічені години назад нарешті сталося те, чого багато користувачів китайськими смартфонами чекали із нетерпінням. Випустили портовану на смартфони Xiaomi версію програми Google Camera, яке прямо «з коробки» вбудована в Pixel 3. Вна має підтримку нічного режиму Night Sight Mode, що дозволяє робити нічні знімки настільки привабливими, наскільки це взагалі можливо. Нова можливість в даний час працює тільки на телефонах, оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 845 і працюють на базі операційної системи Android 9.0 Pie.

Це означає, що в даний час портована Google Camera повноцінно працює тільки на трьох телефонах компанії Xiaomi, в число яких входять Mi 8, Mi Mix 3 і POCOPHONE F1. У майбутньому в список потраплять Mi Mix 2S і ще кілька моделей. Крім підтримки нічного режиму Night Sight Mode, нове програмне забезпечення значно покращує якість знімків, зроблених в умовах браку світла, що також дуже важливо.

Якщо порівняти фотографію, зроблену в нічний час за допомогою Mi Camera і Google Camera на смартфон Xiaomi Mi 8, то різниця в якості і деталізації буде видно неозброєним оком, бо як у другому випадку все буде в рази краще – різкість, чіткість, контрастність і багато інших показників. Крім того, нова програма дозволяє записувати уповільнене в більш ніж 14 разів відео зі швидкістю 960 кадрів в секунду, що раніше було недоступно власникам телефонів Xiaomi із-за обмеження можливостей стандартного ПЗ.

Завантажити Google Camera з Pixel 3 для смартфонів Xiaomi можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.