Categories: Смартфони

Смартфону Huawei з чотирма датчиками в основній камері бути

Share

Ми з вами свідки того, як виробники змагаються один з одним, хто більше розкачає дисплей на лицьовій поверхні і намалює виріз на свій лад або зовсім позбудеться від нього. Але є ще один тренд, який набирає обертів в цьому році – хто встановить більше камер в смартфоні. У Honor Magic 2 їх, наприклад, шість: по три з обох сторін. А абсолютним рекордсменом за кількістю модулів на задній панелі є Samsung Galaxy A9 , який отримав чотири датчика. Спільнота користувачів активно обговорює тренд багатокамерності і чимало тих, хто іронізує і пропонує впихнути в корпус відразу десяток об’єктивів. І не виключено, що виробники так і зроблять.

Однією з тих, хто ввела моду на подвійну і потрійну камеру стала Huawei. Компанія має намір і далі брати участь в гонці, хто більше упхне камер в корпус. Президент споживчої бізнес-групи компанії в західноєвропейському регіоні Уолтер Джі в одному з інтерв’ю повідомив, що в наступному році компанія запропонує більше інновацій в камерах і випустить флагман з чотирма модулями на задній панелі. А ще він пообіцяв якийсь сюрприз. Про що конкретно йдеться, він не сказав, але в мережі вже говорять про те, що мова йде про 10-кратному оптичному зумі. Чи не складно припустити, що квадрокамеру отримає Huawei P30 Pro або Huawei Mate 30. Підтвердив топ-менеджер Huawei орієнтованість компанії на розвиток технології штучного інтелекту і випуск мобільника з підтримкою 5G. А ось чи продовжить вона створення бюджетних пристроїв, залишається під питанням. У своєму інтерв’ю Уолтер Джі заявив про те, що в сегменті пристроїв початкового рівня не можна гарантувати хороший користувальницький досвід, що негативно позначається на іміджі бренду.

Тому, як стверджує він, Huawei сконцентрується на випуску більш дорогих пристроїв. Чи означає це те, що компанія відмовиться в наступному році від бюджетних пристроїв? Чи зможемо судити по її модельному ряду 2019 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Huaweiукр
  • Останні записи

    Apple випустить iPhone з новими функціями ШІ

    Apple відновила переговори з OpenAI про використання технології штучного інтелекту (ШІ) для розробки нових функцій…

    28.04.2024

    Оновлювати Google Chrome стало небезпечно, і ось чому

    У мережі виявлено небезпечного трояна, який полює за банківськими даними користувачів. Він розповсюджується під виглядом…

    28.04.2024

    В мержі з’явилися якісні рендери Google Pixel 8a від надійного джерела

    Смартфон Google Pixel 8a буде представлений 14 травня. Але витоку про нього з'являються все частіше.…

    28.04.2024

    Перша у світі на Snapdragon G3x Gen 2. Представлена ​​портативна ігрова приставка Ayaneo Pocket S

    Компанія Ayaneo представила свою портативну ігрову приставку Pocket S – першу на ринку на основі…

    27.04.2024

    Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

    Онлайн-банк monobank на початку квітня оновив дизайн і почав тестувати Expirenza 2.0 – мобільний додаток…

    27.04.2024

    Youtube показуватиме рекламу під час паузи

    Пам'ятаєте, як кілька років тому YouTube прибрав всю рекламу, що нахабно врізалася під час відтворення…

    27.04.2024