Samsung Galaxy S10 отримав нову систему камер і великий акумулятор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S10 наближається семимильними кроками. R & D відділ завершив свою частину роботи над смартфоном, а це значить що апаратна частина пристрою вже готова. Зараз новою інформацією про новинку поділився IceUniverse, який в минулому не раз довів, що має перевірені джерела в таборі корейського гіганта.

Samsung Galaxy S10 отримає перероблену систему основної камери. Об’єктиви будуть розміщені горизонтально. Це явно свідчить про те, що з’явиться акумулятор підвищеної ємності. Також виробник надійшов в разі Note 9, який отримав акумулятор ємністю в 4000 мач.

Samsung Galaxy S10 отримає потрійну камеру

Samsung Galaxy S10, точно в одній з версій, повинен отримати камеру з трьома об’єктивами. Деталі поки залишаються загадкою. Незабаром ми повинні дізнатися як виглядає новий флагман Корейців. У разі моделей S9 візуалізатори від Onleaks ми побачили через кілька тижнів після завершення робіт над hardware частиною телефонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S10 буде представлена в лютому наступного року. Напевно на виставці MWC 2019 Барселоні. Трохи пізніше ми побачимо складаний смартфон Galaxy F. Між тим, ще на цьому тижні ми зможемо ближче подивитися на серце новинки – процесор Exynos, який повинен бути представлений 14 листопада, тобто вже через два дні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.