Huawei оснастить смартфони безрамковими дисплеями з вбудованою камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Практично всі сучасні смартфони обзавелися масивними вирізами в дисплеї для селфі-камери. Деякі виробники намагаються зменшити розмір «чубчика», оснащують апарат корпусом-слайдером і навіть відмовляються від фронталки. Але як з’ясувалося, є і третій шлях – вписати об’єктив прямо в екран. Опублікований нещодавно патент Huawei дозволяє припустити, що новий гаджет компанії буде оснащений саме такою оригінальною конструкцією.

Згідно даними які з’явився в мережі документу, фронтальна камера неанонсованого пристрою розміститься в невеликому полоскообразному отворі трохи нижче верхньої кромки дисплея. З чуток, там же розташується розмовний динамік і датчики наближення і освітленості.

Такий підхід дозволить зберегти безрамковий дизайн, не відмовляючись від селфі-модуля. В даний час Huawei не підтвердила справжність патенту. Однак з огляду на, що Samsung Galaxy S10 буде оснащений подібною технологією, інші виробники напевно запропонують схожі рішення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За наявною інформацією, Huawei P30, крім нового оформлення, отримає потрійну основну камеру і 7-нм процесор Kirin 980або новітній Kirin 990.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.