Categories: Смартфони

Xiaomi Mi 9 надходить у продаж: технічні характеристики і особливості

Share

11 листопада 2018 року, інсайдери розповіли про те, які технічні характеристики отримає Xiaomi Mi 9 і якими особливостями він зможе порадувати всіх тих, хто захоче його купити. Повідомляється, що апаратної основою телефону стане восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 8150 з тактовою частотою 3,2 ГГц, який доповнений графікою Adreno 640 і модемом X50 з підтримкою мережі 5G, що дозволяє телефону розганятися до швидкості в 2 Гбіт / с.

В іншому, мобільний пристрій запропонує покупцям 6/8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної флеш-пам’яті, потрійну основну камеру з роздільною здатністю 42 Мп, повноцінний 3D-сканер особи з можливістю роботи в повній темряві, роз’єм USB Type-C, а також інтегрований в дисплей сканер відбитків пальців. Не обійдеться в телефоні Xiaomi Mi 9, звичайно, без підтримки технології бездротової зарядки потужністю до 12 Вт. Швидка буде працювати на основі стандарту Quick Charge 5.0.

Процесор Snapdragon 8150 виготовлений по 7-нм техпроцесу, завдяки чому смартфон зможе працювати на одному заряді довше, ніж його попередник. Також знизиться і рівень нагріву, тому як виділятися тепла стане значно менше. Що стосується продуктивності, то вона в Xiaomi Mi 9 в порівнянні з моделлю Mi 8 повинна збільшитися десь на 20 – 25%. Знову ж таки, при звичайному використанні смартфона помітити різницю навряд чи вдасться, а ось в синтетичних тестах – запросто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед модулів новинка від китайського бренду отримає Wi-Fi 802.11ax (новий стандарт), Bluetooth 5.0 LE, Dual GPS, A-GPS, ГЛОНАСС і NFC для роботи з платіжною системою Google Pay і її аналогами. Основний пріоритет у телефоні зроблять на підтримку їм мереж 5G майже по всьому світу. Говорити про вартість Xiaomi Mi 9 поки що не доводиться, але вона повинна виявитися відчутно вище, ніж у моделі нинішнього покоління, тому що собівартість значно зросте.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як змінювався напрям Gaming-індустрії за 10 років

    За останнє десятиріччя в напрямі Gaming-індустрії відбувся стрімкий розвиток технологій, який відкрив нові можливості для…

    02.05.2024

    Apple оновить 16 вбудованих програм в iOS 18

    До презентації iOS 18 залишається трохи більше місяця, а значить, з'являється все більше невеликих витоків…

    02.05.2024

    Топ-5 причин не купувати смартфони з високою роздільною здатністю екрану

    Виробники смартфонів ніяк не можуть вгамуватися і продовжують гнатися за високою роздільною здатністю екрану .…

    02.05.2024

    Представлений захищений смартфон із величезною батареєю та дуже гучним динаміком

    Компанія Ulefone презентувала новий захищений смартфон. Модель Armor 26 Ultra точно підійде любителям послухати музику…

    02.05.2024

    Секретний підводний дрон американців показали наживо

    Управління перспективних дослідницьких проектів Міністерства оборони США (DARPA) опублікувало нові зображення дрону Manta Ray. Фото…

    02.05.2024

    WhatsApp представив нові функції для спільнот

    WhatsApp анонсував появу нових опцій. Вони будуть корисні всім користувачам, які перебувають у групах. Інформація…

    02.05.2024