Apple визнала наявність дефектів в iPhone X і MacBook Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом декількох місяців користувачі по всьому світу скаржилися на роботу девайсів і, нарешті, Apple визнала наявність даної проблеми.

Багато користувачів iPhoneX скаржилися на некоректну роботу сенсора: він або не реагував на дотики, або ж спрацьовував сам по собі. Це наслідок відмови одного з компонентів в модулі екрану смартфона. Що до MacBook Pro, то скарги користувачів стосувалися роботи 128 і 256-гігабайтних SSD-накопичувачів, поломка яких приводила до втрати даних і збою роботи приводу. Таке спостерігалося про ноутбуків, проданих з червня 2017 по червень 2018 року.

В Apple повідомили, що для заміни деталей слід звернеться в один з офіційних сервісних центрів компанії, також техніку можна буде відправити поштою. Також в яблучної корпорації підкреслили, що з іншими апаратами ніяких проблем немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, iPhone X був презентований у вересні 2017 року і вже знятий з виробництва. Ціна в Україні коливається від 25 000 гривень. MacBook Pro же можна придбати за 50 – 70 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.