Categories: Смартфони

Неймовірний Samsung Galaxy S10 на живих фотографіях

Share

10 листопада 2018 року, інсайдери виклали в мережу живі фотографії смартфона Samsung Galaxy S10, на яких він просто валить всіх в шок, тому як виглядає просто неймовірно. Мобільний пристрій має дисплей, який займає більш ніж 97% площі на лицьовій частині, а виконаний він за технологією Super AMOLED. Прямо «з коробки» на цей преміальний телефон встановлена операційна система Android 9.0 Pie з новою оболонкою One UI .

Сканер відбитків пальців працює на основі ультразвуку, а вбудований такий компонент прямо в дисплей, що робить новий флагман компанії Samsung ще більш привабливим для всіх покупців. Тильна кришка телефону отримає потрійну основну камеру з вертикальним розташуванням. За деякими даними, він зможе робити знімки з роздільною здатністю 48 Мп, які зможуть похвалитися дуже хорошим рівнем деталізації і деякими іншими особливостями, на зразок ідеальної передачі кольорів.

Купити Samsung Galaxy S10 покупці зможуть в градієнтних кольорах. Вони являють собою забарвлення, що складаються відразу з двох кольорів, але плавно переходять один в інший. Подібні колірні рішення особливо ефектно виглядають на сонці, тому як під різними кутами вони змінюють забарвлення. Таким чином, за сукупністю чинників, Samsung Galaxy S10 стане просто приголомшливим в усіх відношеннях телефоном. Швидше за все, на момент свого виходу на ринок він виявиться самим технічно просунутим, ніж фанати звичайно ж залишаться дуже задоволені.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Апаратної основою новинки в модифікації для Європи стане восьмиядерний процесор Exynos 9820 з частотою 3,1 ГГц. Також цей апарат отримає роз’єми USB Type-C і 3,5 мм для навушників. Крім того, майбутній новинці приписують модулі Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, 4G VoLTE, A-GPS і NFC. Завдяки останньому телефон виявиться повністю сумісний з платіжною системою Samsung Pay.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    З’явилися подробиці про доступні камерофони Huawei nova 13 Pro та nova 13 Ultra

    Нові смартфони компанії Huawei, nova 13 Pro і nova 13 Ultra можуть отримати процесор Kirin…

    29.04.2024

    Huawei Pura 70 Ultra виявився майже на 100% зроблений із китайських компонентів

    Флагманський смартфон Huawei Pura 70 Ultra знову розібрали блогери — але цього разу не для…

    29.04.2024

    Що насправді впливає на швидкість роботи смартфона

    Вважають, що швидкість роботи смартфона безпосередньо залежить від продуктивності процесора та оптимізації, яку провів виробник.…

    29.04.2024

    Beats готується представити навушники Apple Beats Solo Buds та Solo 4

    Згідно з останнім витоком, компанія Apple планує випустити свої нові продукти під брендом Beats наступного…

    29.04.2024

    Nintendo Switch 2 втратить свою фірмову фішку

    Гравці більше не почують приємного натискання кріплення джойконів. Про це пише іспанське видавництво Vandal.  За…

    29.04.2024

    В мережу потрапили ціни на новий Samsung Galaxy F55 5G

    Південнокорейський технологічний гігант Samsung нещодавно представив на індійському ринку новітні смартфони Galaxy M15 5G і…

    29.04.2024