Стали відомі характеристики гнучкого екрану Infinity Flex складного смартфона Samsung

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На конференції для розробників SDC 2018 компанія Samsung розкрила додаткові подробиці про екранах складного смартфона , показаного вчора ввечері.

Реклама

У смартфона передбачено два екрани – гнучкий Infinity Flex і невеликий допоміжний. Основний екран доступний, коли смартфон перебуває в розкладеному стані. Він має діагональ 7,3 дюйми, роздільну здатність 1536 х 2152 пікселів і щільність 420 точок на дюйм. У «планшетному» режимі на екран смартфона можна виводити три програми одночасно.

Допоміжний екран доступний в складеному стані смартфона. Він має діагональ 4,6 дюйма, співвідношенням сторін 21: 9, дозволом 840 х 1960 пікселів і такою ж щільністю, як у основного дисплея.

Вихід смартфона очікується в наступному році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоixbt.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: