Новий флагман Samsung Galaxy: голографічний дисплей, фронтальна камера в центрі екрану і роз’єм 3,5 мм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перед сьогоднішнім анонсом гнучкого смартфона Samsung Galaxy F з’явилися нові зображення наступного флагманського смартфона компанії Samsung, які були взяті з зареєстрованого південнокорейською компанією патенту.

Пристрій оснащений безрамковим дисплеєм, який не має ні брови, ні каплевидного вирізу, ні отвору під фронтальну камеру у верхній частині екрану, про яку говорили останнім часом.

Якщо говорити точніше, то в екрані все ж передбачено кілька отворів, в яких розташовані фронтальна камера і різні сенсори. Також згадуються датчики температури і вологості, атмосферного тиску, якийсь біо-сенсор і ін. До речі, фронтальна камера розташована прямо по центру екрана. При цьому захисне скло не має вирізів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під поверхнею екрана буде розташовуватися ультразвуковий дактилоскопічний датчик. У патенті, який був зареєстрований в World Intellectual Property Organization тільки 24 жовтня, описується прозора антена, яка розташовується між захисним склом і екраном.

Йдемо далі, пристрій дозволить демонструвати голографічне зображення на екрані (як Red Hydrogen One), а також в повітрі перед ним, для чого воно оснащено відповідним проектором.

До речі, смартфон в патенті оснащений роз’ємом 3,5 мм, який як і раніше вважають за краще мільйони користувачів.

Анонс Samsung Galaxy S10 очікується на Mobile World Conference 2019, але навряд чи в патенті описаний цей смартфон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.