Бюджетний варіант Samsung Galaxy S10 приємно здивував своєю ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Імовірно, лінійку Samsung Galaxy S10 ми побачимо на початку 2019 року. Цілком ймовірно, що це станеться на виставці MWC в лютому. А вказує на це збільшена кількість витоків за останній час. Судячи з чуток, лінійка буде складатися з трьох апаратів, чим дуже схожий на останній iPhone-тріо, показаний Apple.

Сама бюджетна модель Samsung Galaxy S10 Lite, судячи з усього, буде оснащена плоским екраном і вбудованим сканером відбитків пальців. Також новинку забезпечать багату кольорову гаму корпусів.

А ось Galaxy S10 і Galaxy S10 + можуть отримати новий дизайн з надзвичайно високим співвідношенням розмірів екрану до корпусу, а також унікальне позиціонування фронтальної камери. Samsung, за чутками, планує розташувати її під дисплеєм. Сам екран буде виготовлений в стилі Infinity Display з вигнутими краями.

Можливі розміри і ціна новинок:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. Samsung Galaxy S10 Lite: 5,8-дюймовий плоский дисплей, оптичний сканер відбитків пальців, модем 4G, ціна $ 750
  2. Samsung Galaxy S10: 5,8-дюймовий Infinity Display з вигнутими краями, вбудований (ультразвуковий) сканер відбитків пальців, модем 5G, ціна $ 1000.
  3. Samsung Galaxy S10 +: 6,4-дюймовий Infinity Display з вигнутими краями, вбудований (ультразвуковий) сканер відбитків пальців, модем 5G, $ 1,100 USD

Також лінійка отримає новий AI-орієнтований прикладної процесор Samsung з двома ядрами. Він буде використовуватися для задач нейронної мережі, як раніше передбачалося, а також для цілей AI-розпізнавання мови і просунутого глибокого розпізнавання зображення.

Так що залишилося дочекатися 24 лютого 2019 го для того, щоб дізнатися, чи правильні всі ці чутки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.