Samsung Galaxy Note 9 отримає новий колір

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлений в серпні Samsung Galaxy Note 9 спочатку пропонувався в чотирьох кольорах: мідний, синій, чорний і ліловий. В кінці вересня Samsung випустила Galaxy Note 9 в корпусі сріблястого кольору. А незабаром до п’яти вже наявних забарвленням приєднається ще одна. По крайній мірі, так стверджує блогер Еван Бласс (Evan Blass) і у нас немає підстав йому не довіряти.

Про це пише internetua.com .

Надійний інформатор Еван Бласс, більш відомий як Evleaks, повідомив про те, що Samsung Galaxy Note 9 отримає нове шосте забарвлення під назвою Pure White. Якщо це дійсно так, то Samsung Galaxy Note 9 стане першим смартфоном з цієї серії в корпусі білого кольору після Galaxy Note 5, який був випущений в 2015 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли Samsung Galaxy Note 9 в білому забарвленні з’явиться в продажу і на яких ринках буде доступний, інсайдер не уточнив. Ми не здивуємося, якщо він буде доступний лише в декількох країнах, як, наприклад, Galaxy Note 9 в сріблястому корпусі, який на сьогоднішній день пропонується лише в США.

Нагадаємо, Samsung Galaxy Note 9 має 6,4-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Quad HD +, який покритий захисним склом Corning Gorilla Glass 5, подвійну 12-мегапіксельну основну камеру, 8-мегапіксельну фронтальну і акумуляторну батарею ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки. Залежно від регіону він базується або на Qualcomm Snapdragon 845, або на Exynos 9810. Смартфон представлений в двох версіях, одна з яких оснащена 6 Гбайт оперативної і 128 Гбайт вбудованої пам’яті, а інша – 8 Гбайт ОП і накопичувачем на 512 Гбайт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.