У Китаї презентували унікальний смартфон з гнучким екраном

Китайський виробник Rouyu Technology представив перший в світі мобільний телефон зі складним дисплеєм, повідомили в GizmoChina.

У Китаї презентували унікальний смартфон з гнучким складним екраном. Новинка FlexPai оснащена дисплеєм з 100 видів мультиплівкових шарів має високу роздільну здатність, що забезпечує чіткість картинки. Його діагональ, з 20 мільйонами світлодіодів, в розгорнутому вигляді становить 7,8 дюйма, а в «складеному» – близько 4, при дивовижній для такого пристрою товщині 7,6 мм.

Інженери передбачили для смартфона LCD або AMOLED екрани, за швидкодію моделі відповідатиме мікропроцесор Snapdragon 8150. Зберігати інформацію розробники пропонують на 128, 256 або 512 Гб вбудованої пам’яті і 6 або 8 Гб флеш-пам’яті. Унікальний смартфон має також дві ширококутні задні камери на 20 Мп.

Ємність акумулятора з невідомої причини не вказана, але зарядити смартфон можна всього за годину на 4/5 від можливого завдяки технології Ro-Charge. Зараз його можна купити за попереднім замовленням, а перші поставки очікуються в грудні.

Також скоро очікується дебют складних смартфонів від Huawei і Samsung. Експерти вважають, що ці компанії і стануть основними конкурентами на найближчі три сезони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.