Підтверджено що екран Samsung Galaxy S10 не буде мати рамок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У свіжої бета-версії прошивки Samsung Experience на базі Android 9.0 Pie для смартфона Galaxy Note 9 виявилося підтвердження, що екран Samsung Galaxy S10 не матиме верхньої рамки.

Інсайдер Ice Universe пояснює, що в розділі нової нічної теми присутній ескіз смартфона, якого поки що немає в портфоліо південнокорейської компанії.

Це збігається з попередніми чутками про те, що Samsung не буде використовувати брову або чубок в дизайні своїх смартфонів, роблячи ставку в перспективі на абсолютну безрамковість. Навряд чи, прибравши верхню рамку, виробник залишить нижню. Раніше говорили про можливу  асиметричності, але тоді навпаки вважалося, що залишиться верхня рамка для камери і сенсорів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто додати, що бета-версія Android 7.0 Nougat для Galaxy S7 включала ескіз Galaxy S8, а бета-версія Oreo для Galaxy S8 містила зображення Galaxy S9. Так що в тому, що бета-версія Android 9.0 Pie для Note 9 демонструє нам черговий флагман, безумовно, є сенс і логіка.

На ескізі, на жаль, не видно вирізу під фронтальну камеру , але на то це і ескіз, щоб він відображав лише загальний вигляд пристрою без деталей.

Samsung Galaxy S10 представлять на MWC 2019.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.