Неймовірний екран Samsung Galaxy S10 здивує всіх конкурентів своєю унікальністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний інсайдер під ніком @IceUniverse підтвердив інформацію про те, що в новому флагманському смартфоні Samsung Galaxy S10 буде застосований підекранний дактилоскопічний датчик ультразвукового типу.

Він зазначив, що ультразвуковий сканер відбитків пальців є цілком достатньою і повноцінною заміною сканера райдужної оболонки ока, якої не буде в новому флагманському смартфоні південнокорейської компанії.

За даними, які представила @IceUniverse, який використовується в Samsung Galaxy S10 ультразвуковий сканер відбитків пальців працює швидше, ніж сучасні оптичні дактилоскопічні датчики. Крім того, він розпізнає дотики приблизно на 30% екрану, а не тільки в нижній його частині.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, Samsung підписала ексклюзивну угоду з постачальником ультразвукових датчиків, згідно з положеннями якого, подібна технологія не з’явиться в рішеннях конкурентів, як мінімум, до другої половини 2019 року.

Ті ж самі тимчасові рамки стосуються ексклюзивності «нової екранної технології», подробиць про яку поки що немає, але можна припустити, що мова йде про дірявому дисплеї з вирізом для фронтальної камери.

Вихід Samsung Galaxy S10 очікується в першому кварталі наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.