Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S8 неймовірно сильно впав в ціні

Share

В даний час на ринку мобільних пристроїв в Україні вкрай багато доступних для покупки моделей, всі з яких чимось відрізняються від своїх конкурентів. Китайські виробники підкуповують низькими цінами, а ось продукція відомих брендів викликають у більшості людей відчуття надійності. Саме тому одним з кращих смартфонів на ринку в даний час є Samsung Galaxy S8, успіху якого свого часу сильно перешкодила його вартість.

Ми провели дослідження ринку цін на електроніку в Україні і прийшли до висновку, що смартфон Samsung Galaxy S8 рекордно втратив у вартості, ставши набагато доступніше для покупки, ніж будь-коли раніше. Це мобільний пристрій тепер можна купити не за 24999 гривень, скільки воно коштувало на старті продажів на українській території, а починаючи від 11899 гривень, тобто більш ніж удвічі дешевше. За зниженою ціною його продають десятки магазинів.

Деякі торговельні точки обіцяють навіть офіційну гарантію від виробника терміном на 12 місяців. Але в більшості випадків за такою ціною ви отримаєте тільки гарантія від магазину, так як телефон в таких випадках найчастіше «сірий». А ось за офіційну гарантію потрібно буде переробити, великі торгові точки просять за таку версію від 18499 гривень. Мобільний пристрій під назвою Samsung Galaxy S8 є для покупки в декількох кольорах, в тому числі в блакитному, золотистому, червоному, чорному і фіолетовому. Однією з особливостей даної моделі є захист від води і пилу за стандартом IP68, яка дозволяє занурюватися з телефоном на глибину до двох метрів без ризику його пошкодити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон може похвалитися 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерним процесором Exynos 8895 з частотою 2,3 ГГц, графікою Mali-G71, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, 12 Мп основною і 8 Мп фронтальною камерами, слотом для карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, роз’ємами 3,5 мм і USB Type-C, модулями Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, NFC і 4G VoLTE, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг.

Габарити корпусу мобільного пристрою становлять 148,9 x 68,1 x 8 мм, тоді як важить воно всього 155 грамів. Корпус виконаний зі скла Corning Gorilla Glass 5 і міцного металу, що забезпечує жорсткість всієї конструкції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Перша у світі на Snapdragon G3x Gen 2. Представлена ​​портативна ігрова приставка Ayaneo Pocket S

    Компанія Ayaneo представила свою портативну ігрову приставку Pocket S – першу на ринку на основі…

    27.04.2024

    Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

    Онлайн-банк monobank на початку квітня оновив дизайн і почав тестувати Expirenza 2.0 – мобільний додаток…

    27.04.2024

    Youtube показуватиме рекламу під час паузи

    Пам'ятаєте, як кілька років тому YouTube прибрав всю рекламу, що нахабно врізалася під час відтворення…

    27.04.2024

    Комп’ютер не підключається до Wi-Fi. Прості способи вирішення проблеми

    Ми настільки звикли завжди і скрізь користуватися Wi-Fi, що сприймаємо його як щось зрозуміле. Проблеми…

    27.04.2024

    Nothing готує ультрабюджетний смартфон CMF Phone

    Суббренд Nothing, CMF, зарекомендував себе на ринку завдяки доступним аксесуарам, таким як бездротові навушники, смарт-годинник…

    27.04.2024

    Samsung Galaxy Watch 7 може отримати сенсор для вимірювання рівня цукру в крові

    Напередодні швидкого анонсу нової серії смарт-годинника Samsung Galaxy Watch 7 в мережі з'явилася інформація про…

    27.04.2024