Categories: Смартфони

Флагман Xiaomi Mi 9 показали на нових концепт-артах

Share

На просторах Всесвітньої павутини спливли нові концепт-арти смартфона Xiaomi Mi 9, який буде представлений і випущений в першому кварталі наступного року.

Якщо вірити цим картинкам, то Xiaomi Mi 9 буде схожий на Oneplus 6T і Huawei Mate 20. Екран пристрою отримає каплевідний виріз під фронтальну камеру, яка буде одинарної.

Нижня рамка екрану і раніше залишається видимою. З якої причини виробники не можу відмовитися від неї, тоді як бічних рамок практично не видно, поки що незрозуміло. Ймовірно, це рішення зумовлене внутрішньою конструкцією апарату.

Очікується, що смартфон Xiaomi Mi 9 отримає підтримку швидкої бездротової зарядки, а основна камера буде мати всього два модуля, а не три, як стверджують інші джерела. Втім, ми неодноразово говорили про те, що для отримання якісних фото і відео необов’язково мати камери з двома або трьома модулями. Досить поглянути на лінійку смартфонів Goog Pixel, все три покоління яких є відмінними камерофонами з одинарними камерами.

Що стосується дактилоскопічного датчика, то він, як видно на одному з зображень, буде розташовуватися під поверхнею екрана.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не варто сумніватися в тому, що в якості однокристальної системи буде виступати Snapdragon 8150 .

PS. Дані зображення не є офіційними матеріалами Xiaomi. До виходу смартфона на ринок ми з вами, напевно, побачимо ще кілька варіантів цього пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung Galaxy M35 показали наживо (відео)

    Galaxy M35 з'явився на консолі Google Play лише кілька днів тому, а це означає, що…

    17.05.2024

    Ось чому Windows XP не варто використовувати у 2024-му році (відео)

    Техноблогер Ерік Паркер опублікував цікавий відеоролик: він показує, як Windows XP відстала від часу в…

    17.05.2024

    Qualcomm перестає постачати компоненти для Huawei до США

    Влада США зупинила поставки компонентів американської компанії Qualcomm для китайської Huawei Technologies, імовірно, у відповідь…

    17.05.2024

    ASUS розкрила характеристики свого ноутбука на Snapdragon X Elite

    В'єтнамське відділення ASUS випадково опублікувало зображення та характеристики першого ноутбука компанії з процесором Qualcomm Snapdragon…

    17.05.2024

    Motorola представила новий смартфон у якого задня панель з дерева

    Сімейство смартфонів Motorola поповнила флагманська модель X50 Ultra. Крім потужного заліза, просунутої камери та «кіберспортивного»…

    17.05.2024

    Інсайдер назвав дату коли представлять iPhone 16

    Головна аналітична компанія DSCC Росс Янг поділився в X (екс-Twitter) інформацією про те, що постачальники…

    17.05.2024