Революційний Samsung Galaxy F1 з гнучким екраном надходить у продаж

Як повідомляє видання The Bell, до презентації унікального телефону Galaxy F1 залишилося зовсім мало часу. Цей мобільний пристрій топового рівня отримає два екрани, які будуть доповнювати один одного. Основний дисплей отримає діагональ 7,29 дюйма, а відкриватися він буде як книга. Зовні користувача чекатиме 4,58-дюймовий Super AMOLED-дисплей, що дозволяє користуватися мобільним пристроєм без необхідності перетворювати його в планшет.

Сам дисплей є гнучким, витримуючи нескінченно багато згинань за рахунок використання полімерної основи. Корпус телефону має спеціальний шарнір з металу, що дозволяє згинати основний дисплей мобільного пристрою Samsung Galaxy F1 навпіл, тим самим перетворюючи його з планшета в звичайний смартфон, нехай і досить великий. Апарат буде важити десь 250 – 300 грамів, тоді як нинішні телефони важать не більше 200 грамів.

Наявність другого екрану зробить новинку досить товстою, в результаті чого товщина її корпусу в складеному стані виявиться на рівні 1,3 см. Також розплатою за інноваційність виявиться досить слабка акумуляторна батарея, ємність якої виявиться на рівні 2 500 мАг. Щоб зробити мобільний пристрій більш тонким інженерам довелося пожертвувати автономністю. За деякими даними, Samsung Galaxy F1 надійде в продаж в кількості 1 млн штук, які будуть продаватися лише в декількох країнах світу.

До офіційної презентації Samsung Galaxy F залишилося зовсім мало часу, тому як його покажуть публіці в рамках конференції Samsung Developer Conference, яка пройде в Сан-Франциско вже 7 – 8 листопада, тобто на наступному тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.