Як відновити видалені дані з Android?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодня багато користувачів Android-пристроїв виявляються в неприємній ситуації, коли необхідно отримати доступ до вже видалених файлів з девайса або відновити інформацію з уже непрацездатного смартфона або планшета. Без сторонніх коштів тут не обійтися, так що на такі випадки на комп’ютері має бути встановлено спеціальний додаток.

Програм з подібними можливостями кілька, але на окрему увагу заслуговує EaseUS MobiSaver . Програма не тільки відновлює втрачені або видалені дані з Android-пристроїв, але і також дозволяє відновити пристрій з помилкою операційної системи. Додаток дозволяє отримати видалену інформацію майже з будь-якого Android-смартфона – потрібно тільки попередньо включити режим налагодження по USB.

Після підключення смартфона і запуску утиліти вас зустріне стартовий екран, де і буде здійснюватися сканування. Програма автоматично визначить пристрій, проаналізує файли і покаже, які дані можна відновити. На весь процес йде від 2 до 10 хвилин в залежності від кількості інформації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За результатами перевірки у вас буде можливість відновити файли, скопіювавши їх на свій комп’ютер. Будь то історія листування в WhatsApp або унікальні музичні файли – від цієї програми нічого не сховається.

Хочеться відзначити ще одну функцію – відновлення втрачених даних будь-якого виду. Найчастіше ми видаляємо контакти, повідомлення та іншу інформацію, в результаті чого важливі документи можуть виявитися недоступними. Тим більше вбудована пам’ять недовговічна, благо навіть при пошкодженні смартфона додаток витягне всю потрібну інформацію.

Утиліта дуже проста в обігу, тому розібратися з нею зможе навіть той, хто далекий від розблокування завантажувача і інших тонкощів Android-пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.