В мережі з’явилося фото Samsung Galaxy S10 з революційним екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела схиляються до того, що Samsung Galaxy S10 відмовиться від верхньої рамки, де розташовуються фронтальна камера і інші датчики.

Відомий інсайдер Бенджамін Гескін (Benjamin Geskin), який свого часу прославився першими точними рендерами iPhone X, опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter нові матеріали по Samsung Galaxy S10.

На першому зображенні нам демонструють те, що виглядає як фотографія нового флагманського смартфона Samsung Galaxy S10. Однак, згадуючи навички інсайдера в графічних редакторах, ми схиляємося до того, що це не справжня фотографія, а дуже якісна спроба показати, як буде виглядати новий смартфон, створена на базі наявної в Мережі інформації в графічному редакторі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так, зараз джерела схиляються до того, що Samsung Galaxy S10 відмовиться від верхньої рамки, де розташовуються фронтальна камера і інші датчики. Однак ніякої брови у флагмані Samsung не буде. Замість цього Samsung просто зробить виріз під фронтальну камеру у верхній частині екрану. Решта датчиків, ймовірно, розташують під поверхнею дисплея, а виріз гучномовця можна перенести на верхню частину смартфона.

Вихід Galaxy S10 очікується на початку наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtwitter.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.