Samsung Galaxy S10 порівняли з Galaxy S9 і iPhone Xs Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співробітники видання SamMobile отримали в своє розпорядження зображення, яке демонструє лицьову частину смартфона Samsung Galaxy S10. Як можна помітити на знімку, мобільний пристрій буде одного розміру з Galaxy S9 і iPhone Xs Max, але при цьому отримає дисплей, що займає набагато більше простору. Рамок з бічних сторін взагалі не буде, а ось такі зверху і знизу виявляться зведені до мінімуму, тому відчуватися їх наявність практично зовсім ніяк не буде.

Під фронтальну камеру в Galaxy S10 співробітники південнокорейської корпорації зроблять просто невеликий виріз, який виконаний як дірка в дисплеї. Таке рішення виглядає набагато краще «моноброви» в iPhone Xs Max, однак є і один нюанс. На думку деяких користувачів, подібна реалізація фронтальної камери призведе до того, що мозок людини буде бачити не камеру, а величезний битий піксель за дисплеї, що багатьом гарантовано доведеться не до душі.

Втім, переживати з цього приводу ще рано, тому як офіційно Samsung Galaxy S10 публіці ще не показали. Якщо новий флагман південнокорейської корпорації дійсно буде виглядати саме так, а не якось інакше, то його гарантовано чекає великий успіх, тому як в даний час конкурувати з ним по Безрамковий можуть хіба що Vivo Nex S, Oppo Find X і Xiaomi Mi Mix 3 , проте всі вони випущені брендами з Китаю, до яких багато покупців з Європі та інших регіонів світу за межами Піднебесної ставляться з великою недовірою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.