Смартфон-слайдер Lenovo Z5 Pro отримає дві подвійні камери, сумарно 40 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1 листопада компанія Lenovo представить свій новий смартфон Z5 Pro з високим співвідношенням площі дисплея до фронтальної панелі і висувною конструкцією, як у Xiaomi Mi Mix 3. Але це ще не всі фішки майбутнього флагмана. Ще однією його особливістю стане подвійна основна камера з штучним інтелектом. Це підтвердив віце-президент Lenovo Group і колишній глава суббренда ZUK Чан Чен (Chang Cheng).

На своїй сторінці в соціальній мережі Weibo Чан Чен опублікував тизерне зображення, що проливає світло на основну камеру Lenovo Z5 Pro. Вона буде складатися з двох датчиків з роздільною здатністю 24 і 16 мегапікселів і отримає кілька режимів зйомки зі штучним інтелектом, в тому числі нічний.

Тизер також підтверджує чутки про дизайн Lenovo Z5 Pro. Це буде безрамковий смартфон-слайдер. У висувний модуль Lenovo сховає динамік, датчик зближення і, звичайно, фронтальну камеру, яка теж буде подвійною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Lenovo натякнула на те, що новий флагман порадує користувачів новою системою шумозаглушення з використанням штучного інтелекту і підтримкою панорамного звуку Dolby. Також Lenovo Z5 Pro отримає окремий чіп для забезпечення безпеки даних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.