Згинаючий смартфон Samsung Galaxy F отримає неймовірний дисплей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом довгих років в індустрії смартфонів стандартним співвідношенням сторін дисплея було 16: 9. Однак навесні минулого року на ринку з’явився Samsung Galaxy S8 з фірмовим екраном Infinity Display, який отримав співвідношення сторін 18,5:9.

З того моменту в моду увійшли так звані повноекранні смартфони, які поступово почали отримувати все більш вузькі рамки з усіх боків дисплея, а співвідношення у них становить 18: 9, 18,5: 9, 19: 9 і так далі.

Очікується, що Samsung Galaxy S10 отримає екран зі співвідношенням сторін 19,5:9, проте виробник також готує перший в світі смартфон з згинаючим екраном. Подробиць про його співвідношення сторін поки що немає. Однак тепер ми знаємо, під якою назвою Samsung буде рекламувати дисплей новинки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Згинаючий смартфон Samsung Galaxy F отримаєш неймовірний дисплей

Південнокорейська компанія зареєструвала торговельну марку Infinity-V Display, яка явно належить до вищезгаданого смартфону. Буква V в даному випадку натякає на стан смартфона в наполовину складеному стані.

Реєстрація торгової марки відбулася тільки минулого тижня, а на заході Samsung Developer Conference (SDC) на початку листопада нам повинні розповісти перші деталі про пристрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.