Блогеру показали, яким міг бути OnePlus 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 6T офіційно представлять 29 жовтня. У цей день компанія проведе презентацію в Нью-Йорку, що говорить про її серйозні наміри підкорити серця жителів Заходу. Тим часом популярний британський блогер був запрошений в офіс OnePlus в Шеньчжені. Такий хід безсумнівно є частиною піар акції, адже тим самим компанія підігріває інтерес до підготовлюваної презентації. Новий флагман на відео показаний не був, однак цього нам і не потрібно, адже вже всім давно зрозуміло, яким буде його дизайн. Однак не розкриті поки деталі щодо нових кольорів.

На відео блогер показує, якими могли бути кольори OnePlus 6. Компанія підійшла до цього питання дуже серйозно. Блогеру не дозволили зняти на відео всі прототипи, проте він відібрав найкращі на його думку варіанти і поділився ними з глядачем. Перламутрові фарби і градієнти просто вражають. Дивно, чому компанія не використовувала нові кольори. Щиро сподіваюся на те, що OnePlus 6T отримає подібні градієнти.

До слова, на початку липня цього року OnePlus також ексклюзивно для каналу PCMag поділилася прототипами OnePlus 5. Можна сказати, що у випадку з прототипами фінальний варіант OnePlus 5 вийшов найкращим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 6T оснастять 6,4-дюймовим Optic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів, подвійною основною камерою (16 Мп f / 1.7 + 20 Мп f / 1.7) і 20-Мп фронтальною f / 1.7 з IOS, процесором Snapdragon 845, 8 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті, акумулятором на 3700 мАг. Товщина смартфона буде дорівнює 8,2 мм, висота 157,5 мм, а ширина 74,9 мм. Апарат буде здатний знімати 2K-відео при 60 кадрах в секунду. Головними фішками пристрої повинні стати сканер під дисплеєм, виріз у формі краплі, а також швидка зарядка (100% за 35-40 хвилин).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.