Складаний смартфон Samsung виявився зовсім іншим ніж ми думали

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча до офіційного випуску складного смартфона Samsung пройде ще досить багато часу, але першу інформація про нього Корейці відкриють вже в наступному місяці під час конференції Samsung Developer Conference, яка пройде 7-8 листопада 2018 року. Вже зараз з’явилися повідомлення, які можуть повністю змінити наше уявлення про цей пристрій.

Ймовірно, більшість з Вас прекрасно пам’ятає відеоролик, що демонструє концепт складного смартфона Samsung. Якщо ви встигли про нього забути або з якоїсь причини його пропустили, то у вас є можливість надолужити згаяне:

Ми фактично до кінця була впевнена в тому, що саме так і буде виглядати смартфон, який Samsung рано чи пізно випустить на ринок. Тим більше, що весь час говорилося, що в розкладеному вигляді пристрій повинен виконувати роль планшета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні новини інформаційного агентства Bloomberg повністю змінюють картину складного смартфона Samsung. Згідно з повідомленням, дизайнери брали до уваги дві концепції. Перша була такою ж, як ми бачимо на відео вище.

А інша нагадує телефон з відкидною кришкою, як наприклад, Motorola RAZR V3. Більш того, дизайнери все більше схиляються саме до неї, тому що в такій формі смартфон виглядає витонченіше і його зручніше тримати в одній руці в розкладеному вигляді. Єдиним недоліком може бути його пропорції, бо в розкладеному вигляді пристрій може нагадувати Chocolate BL40, тобто дуже довгий моноблок.

Bloomberg також повідомляє, що в складному вигляді смартфон Samsung, звичайно, не застосовує пристрою для читання відбитків пальців в екрані через проблеми з його реалізацією, які випливають з факту наявності гнучкого дисплея. Через подібне рішення панель покриває пластик, а не скло, яке тріснуло б при першому складанні. На дотик дисплей повинен нагадувати глянсове покриття.

У складеному вигляді користувачі повинні отримати в розпорядження 4-дюймовий екран, щоб вони могли в міру комфортно використовувати основні функції смартфона. Samsung, по всій видимості, бореться з вагою пристрою, так як прототипи важать більше 200 грам. Можливо через таку боротьби ми отримаємо батарею меншого обсягу.

 

Залізо це не єдине випробування, з яким повинен зіткнутися Samsung. Не менш значним аспектом є програмне забезпечення. Корейці постійно співпрацюють з Google, щоб спільними силами створити спеціальний “сорт” Android, який впорається з роботою на розкладному смартфоні.

Клієнтів, безумовно, буде цікавити також довговічність конструкції. Внутрішні тести показали, що вона витримає складання навіть 200 тисяч разів, однак, на думку одного з інформаторів, реальною проблемою може виявитися масове виробництво.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.