Categories: Смартфони

ТОП-7 кращих смартфонів за жовтень місяць

Share

Листопад буде безсумнівно важливим місяцем для Samsung, яка представить перший в світі гнучкий Galaxy X, в очікуванні холодного листопада пропонуємо розглянути список кращих пристроїв, представлених на ринку на даний момент. У список не потрапить OnePlus 6T , так як смартфон представлять 29 жовтня, однак відразу відзначимо, що саме 6T очолює список кращих апаратів жовтня з чистим Android, приємним дизайном, низькою ціною і швидкої зарядкою.

Google Pixel 3 і 3 XL

Апарати мають безліч проблем. Це і брак дисплея, і повільний запуск додатків, і фантомний друга брову, а також явно не найкраща камера на ринку.

Смартфони коштують не дуже дешево і не пропонують споживачам все найкраще. Шкода, але в цьому році справи у Google йдуть не дуже добре.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HTC U12 Plus

Чому ні? Апарат має продуктивне залізо, не схожий на інші смартфони зовнішній вигляд, прозорий задній корпус, непогану камеру. Головна проблема смартфона – занадто висока ціна. Апарат не варто своїх грошей, але якщо закрити очі на вартість, U12 Plus непоганий.

Razer Phone 2

Апарат був представлений зовсім недавно, його головною особливістю, як і у випадку з першою моделлю, став дисплей з частотою оновлення 120 Гц.

OnePlus 6

Так, смартфон все ще непоганий. Тут флагманський процесор, непогана камера, AMOLED-дисплей і приємний дизайн. У смартфона немає явних недоліків, і він стане відмінним варіантом для тих, хто хоче заощадити гроші на покупку флагманського пристрою.

Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro

Безсумнівно Mate 20 і Mate 20 Pro повинні бути кращі OnePlus 6T як мінімум наявністю процесора нового покоління з 7-нм техпроцесом. Однак, якщо брати до уваги вартість, 6T є кращим варіантом.

Pocophone F1

Так, Xiaomi останнім часом випускає однотипні апарати, проте з усією китайської лінійки виділяється Poco F1 з привабливою ціною і флагманським процесором.

Samsung Galaxy Note 9

У любителів великих дисплеїв просто немає альтернативи. Це кращий варіант серед фаблетів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: укр
  • Останні записи

    Xiaomi 15 потрапить на глобальний ринок, але є нюанс

    Хоча до запуску серії Xiaomi 15 залишилося ще півроку, інформація про ці пристрої вже з'явилася…

    19.05.2024

    Експерти назвали речі, які не можна тримати поряд зі смартфоном

    Є кілька речей, які в жодному разі не можна тримати поряд із мобільником. І все…

    19.05.2024

    Новий iPhone 16 отримає ​​два нових кольори

    Аналітик Apple Мінг-Чі Куо сьогодні розповів про свої очікування щодо колірних рішень лінійки iPhone 16.…

    19.05.2024

    Чому варто купити iPhone 13 у 2024 році

    У світі технологій щороку приносить нові пристрої та інновації, проте не всі користувачі прагнуть придбати…

    19.05.2024

    Новий iPhone SE представлять у 2025 році

    Журналіст The Information Уейн Ма розкрив терміни випуску нового бюджетного iPhone. За словами інсайдера, Apple…

    19.05.2024

    Небезпечний вірус заражає Windows XP і Windows 2000 відразу після увімкнення

    Недавній експеримент продемонстрував, наскільки вразлива стара класична операційна система Windows при підключенні до Інтернету. Буквально…

    19.05.2024