Фахівці iFixit розібрали iPhone XR: мабуть кращий смартфон Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті iFixit вийшов великий звіт з розкриттям нового смартфона. Майстри розповіли про всі особливості, які приховані під кришкою iPhone XR.

Процес розбору iPhone XR ідентичний iPhone X, Apple навіть не стала міняти гвинти. Також дивно, що гвинти не пофарбовані в колір корпусу. При цьому майстри так і не зрозуміли, чому iPhone XS отримав стандарт захисту IP68, з огляду на той факт, що за кількістю гідроізоляційних елементів він знаходиться на рівні iPhone XR, у якого рівень захисту IP67.

Крім акумулятора прямокутної форми, однією з особливостей iPhone XR є модульний слот для SIM-карти, який більше не є частиною материнської плати. За словами iFixit, це має прискорити процедуру заміни слота і знизити вартість ремонту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Моторчик вібрації Taptic Engine і система камер TrueDepth не відрізняються від таких в iPhone XS. LCD-дисплей, який встановлений в iPhone XR, товстіший і важчий, ніж OLED-екрани в більш дорогих смартфонах Apple, тому що для нього потрібне окреме підсвічування. iFixit вважає, що саме тому порт Lightning знаходиться не по центру.

В результаті майстри iFixit оцінили ремонтопридатність iPhone XR на шість балів з десяти. Зламаний екран можна з легкістю поміняти, але ремонт буде ускладнювати оновлена ​​гідроізоляція.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.