Xiaomi заявила, що Xiaomi Mi Mix 3 перевершує лінійку Huawei Mate 20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пару днів тому компанія Xiaomi представила свій флагманський смартфон Xiaomi Mi Mix 3 , який став першим пристроєм компанії з підтримкою мереж п’ятого покоління, хоча відповідна версія і буде випущена в першому кварталі 2019.

Виконавчий директор Лей Цзюнь (Lei Jun) заявив, що Xiaomi Mi Mix 3 багато в чому перевершує лінійку Huawei Mate 20, смартфони якої вчора надійшли в продаж. Хоча, якщо вірити джерелам, в плані якості фотографій Huawei Mate 20 Pro на голову кращий за всіх конкурентів, саме тому Huawei вирішила не публікувати результат тестування пристрою в DxOMark .

Як ми вже повідомляли, вся перша партія смартфонів Xiaomi Mi Mix 3 була розкуплена менш ніж за хвилину, хоча точних даних про обсяг стартовій партії виробник не надав.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після першого розпродажу стало відомо, що різні онлайн магазини різко задрали ціни на Xiaomi Mi Mix 3. Базова версія подорожчала на 72 долари, а версія з 256 ГБ флеш-пам’яті коштує на 145 доларів більше. Нагадаємо, на момент анонса були заявлені ціни 475 і 575 доларів відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОixbt.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.