Німці вже розібрали iPhone XR і знайшли перші відмінності від iPhone XS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На німецькому YouTube-каналі Kaputt.de з’явилося відео з розбиранням iPhone XR. У лабораторію iFixit також потрапив цей смартфон, і фахівці вже готують повноцінний огляд його нутрощів.

Найпомітнішим відмінністю iPhone XR від iPhone XS є конструкція акумулятора. iPhone XS і iPhone XS Max оснащені L-образною батареєю , в той час як в iPhone XR встановлений класичний прямокутний акумулятор. iFixit назвали таке рішення «забавним гібридом між iPhone 8 і iPhone X».

Apple встановлює L-образні батареї, щоб заощадити місце і збільшити час автономної роботи. Проте, в iPhone XR знайшлося місце для акумулятора звичної форми з ємністю 2942 мАг. Для порівняння, ємність батареї в iPhone XS становить 2658 мАг, в iPhone XS Max – 3147 мАг. З урахуванням дрібнішого екрану з низькою роздільною здатністю, передбачається, що iPhone XR буде порівнянний по автономності з iPhone XS Max.

Крім того, з’явилося припущення, що порт Lightning зміщений через незвичайне розташування контролерів дисплея. Однак поки немає ніяких доказів цієї теорії. Це проясниться, коли iFixit випустить повноцінний звіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.